Antalya Manavgat Yangın Son Dakika / 39o7x80sskaypm - Sağlık bakanı son durumu açıkladı.

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika / 39o7x80sskaypm - Sağlık bakanı son durumu açıkladı.. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. Gece saatlerinde de akseki ilçesinde yangın başladı. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika haberine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 23.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı.

İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

X4jky Odccc4cm
X4jky Odccc4cm from foto.sondakika.com
Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 23.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki. Antalya son dakika haberleri : Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera, araç zarar görmüştür. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Antalya akseki ve manavgat çevresinde çıkan yangınlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'taki yangına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan pakdemirli bölgeye giderken, belediye başkanı ve kaymakam son durum hakkında konuştu. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Sağlık bakanı son durumu açıkladı. Sağlık bakanı fahrettin koca, antalya'nın manavgat yangın bir savaştır, savaşı ne zaman, hangi dakika, saat bitireceğinize dair bir tahminiz olamaz. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Em7ejkggcil2wm
Em7ejkggcil2wm from i2.milimaj.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Antalya manavgat'taki yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Antalya'nın manavgat ilçesinde korkunç bir yangın meydana geldi. İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Sağlık bakanı fahrettin koca, antalya'nın manavgat yangın bir savaştır, savaşı ne zaman, hangi dakika, saat bitireceğinize dair bir tahminiz olamaz. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması.

Antalya'nın manavgat ilçesinde korkunç bir yangın meydana geldi.

Antalya akseki ve manavgat çevresinde çıkan yangınlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya başlandı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken manavgat'taki yangın neden çıktı sorusu Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera, araç zarar görmüştür.

Son dakika haberine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 23.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor.

Son Dakika Antalya Manavgat Ta Orman Yangini
Son Dakika Antalya Manavgat Ta Orman Yangini from iaahbr.tmgrup.com.tr
Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki. Sağlık bakanı fahrettin koca, antalya'nın manavgat yangın bir savaştır, savaşı ne zaman, hangi dakika, saat bitireceğinize dair bir tahminiz olamaz. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya başlandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması:

Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'taki yangına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya başlandı. Gece saatlerinde de akseki ilçesinde yangın başladı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Antalya manavgat'taki yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Antalya son dakika haberleri : Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama